Nieuwe medewerker: Marten Bakker

Marten Bakker komt team versterken

Vanaf 1 augustus 2022 komt Marten Bakker in dienst bij OptiBizz. Een versterking waar we erg blij mee zijn. Marten is de ervaren en allround business consultant die we nodig hebben met het oog op de groei die we de komende jaren verwachten.

Bij OptiBizz zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van de bedrijfsvoering van onze klanten. Het optimaliseren van business. Om complete oplossingen te kunnen bieden aan verschillende soorten opdrachtgevers, is het belangrijk dat we als organisatie voldoende body hebben. En dat we de juiste mix van expertise en ervaring aan boord hebben. Met de komst van Marten zijn we klaar voor de ontwikkelingen die we de komende jaren verwachten.

Marten Bakker (39) is een ervaren business consultant met een breed profiel. Zijn expertise ligt vooral op het snijvlak van business en ICT, waarbij informatiebeveiliging een belangrijk expertisegebied is. Daarnaast is de Eeldenaar een verbinder met jarenlange ervaring binnen complexe organisaties in verschillende branches.

Bij OptiBizz gaat Marten zich bezighouden met het uitvoeren van opdrachten voor onze opdrachtgevers. Gezien de ervaring en expertise van Marten, is de kans groot dat dat op het gebied van informatiebeveiliging zal zijn. Momenteel een hot topic bij veel organisaties. De consultants Erwin Arends en Menno Arkesteijn van OptiBizz hebben in het verleden al vaker samengewerkt met Marten Bakker en dat is goed bevallen. Er is een goede klik en een gedeelde visie op ondernemerschap en bedrijfsvoering.