Nieuwe medewerker: Remco Nieuwenhuis

Vanaf 1 februari komt Remco Nieuwenhuis het team van OptiBizz versterken. Daarmee hebben we de sterke en creatieve business consultant gevonden die we nodig hebben voor de groei die we de komende jaren verwachten. We willen als organisatie voldoende body hebben om complete oplossingen te kunnen bieden aan onze klanten. Dat kan volgens ons alleen als je daarvoor de juiste ervaring en expertise in huis hebt. Met de komst van Remco zetten we een belangrijke stap in deze richting.

Remco Nieuwenhuis is een ervaren business analist. Zijn expertise ligt vooral op het snijvlak van business en ICT. Bij OptiBizz gaat hij zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten. Voor onszelf en voor onze opdrachtgevers. De werkzaamheden van Remco bij zijn opdrachtgevers hebben de laatste jaren veelal in het teken gestaan van informatiebeveiliging, in zowel in de fase van ontwikkeling als in de beheerfase. Informatiebeveiliging is tegenwoordig een zeer belangrijk aspect van bedrijfsvoering, waar nu ook binnen OptiBizz meer invulling aan gegeven kan gaan worden.

Remco is geen onbekende voor de huidige consultants Erwin Arends en Menno Arkesteijn. “In het verleden hebben we bij diverse opdrachtgevers op een positieve manier met elkaar samengewerkt. We weten precies wat we aan elkaar hebben en delen de visie op bedrijfsvoering en ondernemerschap”.

 

OptiBizz team: Remco Nieuwenhuis, Erwin Arends en Menno Arkesteijn