Werken bij OptiBizz

Business Analist
Omgeving Midden en Noord Nederland

Optibizz is een jonge en groeiende organisatie. We zijn op zoek naar een sterke, creatieve, mens- en klantgerichte business analist die ons team komt versterken.

Wat we belangrijk vinden? Dat je ondernemend bent en de vrijheid en ruimte die je van ons krijgt, gebruikt om jezelf en Optibizz te verbeteren en te ontwikkelen. Het liefst met plezier natuurlijk!

Als onderdeel van ons team voel je je verantwoordelijk voor onze klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening. Je helpt mee met het versterken van ons netwerk en voert de opdrachten uit op een manier die goed bij jou en bij de klant past.

Je gebruikt je ervaring en kennis om je toegevoegde waarde duidelijk aan de opdrachtgevers te laten zien.

De kennis en ervaring die je meeneemt, moeten uiteraard aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt. Je bent bij onze klanten de verbindende schakel tussen ICT en business. Dat betekent dat je helder communiceert en creatieve ideeën en proces- en business analyses op een duidelijke wijze vertaalt naar concrete ICT-oplossingen.

Je komt bij Optibizz als eerste medewerker in dienst. Dat is voor ons een mooie mijlpaal, maar ook voor jou moet het voelen als een spannende en goede ontwikkeling. Optibizz is een bedrijf waar je bij wilt horen en waar je je graag voor wilt inzetten.

We zijn goede professionals en verwachten veel van elkaar. Dus ook van jou. Aan de andere kant hechten we ook veel waarde aan de energie en plezier die het werken bij Optibizz moet opleveren. Voor onszelf en voor onze klanten.

Heb je interesse in een baan bij Optibizz? Spreekt het profiel je aan?

We gaan graag met jou het gesprek aan om jouw toegevoegde waarde voor onze klanten en Optibizz te bespreken.

Erwin Arends
erwin.arends@optibzz.nl
06 22 54 51 77